Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4960
Title: | Tối ưu hóa quy trình chiết tách, đề xuất quy trình công nghệ thu nhận dịch chiết Axit Hidroxycitric từ vỏ quả bứa khô với quy mô 10kg nguyên liệu/mẻ |
Authors: | Lê, Thị Tuyết Anh |
Advisor: | Đào, Hùng Cường |
Keywords: | Vỏ quả bứa Phương pháp chiết tách Axit Hidroxycitric (HCA) |
Issue Date: | 2013 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4960 |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 696.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Toanvan.138.pdf | Toàn văn | 2.52 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.