Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153
Title: | Nghiên cứu chiết tách anthocyanin từ bắp cải tím và khả năng ứng dụng để nhận diện hàn the trong thực phẩm |
Authors: | Trần, Thị Thanh Uyên |
???metadata.dc.contributor.advisor???: | Huỳnh, Thị Kim Cúc |
Keywords: | Anthocyanin Bắp cải tím Hàn the Hóa hữu cơ |
Issue Date: | 2011 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153 |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.78.pdf | Toàn văn | 17.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.