Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHuỳnh, Thị Kim Cúc-
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Uyên-
dc.date.accessioned2012-04-17T07:16:37Z-
dc.date.available2012-04-17T07:16:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153-
dc.language.isovivi
dc.subjectAnthocyaninvi
dc.subjectBắp cải tímvi
dc.subjectHàn thevi
dc.subjectHóa hữu cơvi
dc.titleNghiên cứu chiết tách anthocyanin từ bắp cải tím và khả năng ứng dụng để nhận diện hàn the trong thực phẩmvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:Hóa hữu cơ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Toanvan.78.pdfToàn văn17.8 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy
Tomtat.pdfTóm tắt10.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.