Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Huỳnh, Thị Kim Cúc | - |
dc.contributor.author | Trần, Thị Thanh Uyên | - |
dc.date.accessioned | 2012-04-17T07:16:37Z | - |
dc.date.available | 2012-04-17T07:16:37Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3153 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Anthocyanin | vi |
dc.subject | Bắp cải tím | vi |
dc.subject | Hàn the | vi |
dc.subject | Hóa hữu cơ | vi |
dc.title | Nghiên cứu chiết tách anthocyanin từ bắp cải tím và khả năng ứng dụng để nhận diện hàn the trong thực phẩm | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.78.pdf | Toàn văn | 17.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.