Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2823
Title: | Nghiên cứu quá trình tạo sản phẩm probiotic nước trái cây từ vi khuẩn lactobacillus |
Authors: | Nguyễn, Thị Thu Nga |
???metadata.dc.contributor.advisor???: | Trương, Thị Minh Hạnh |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống Probiotic Nước trái cây Vi khuẩn lactobacillus phantarum |
Issue Date: | 2011 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2823 |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.92.pdf | Toàn văn | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 228.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.