Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2186
Title: | Nghiên cứu sản xuất sản phầm probiotic nước cà rốt từ vi khuẩn lactobacillus plantarum |
Authors: | Phạm, Thị Nga |
???metadata.dc.contributor.advisor???: | Trương, Thị Minh Hạnh |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống Probiotic nước Cà rốt Vi khuẩn lactobacillus phantarum |
Issue Date: | 2011 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2186 |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.119.pdf | Toàn văn | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 198.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.