Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1074
Title: | Nghiên cứu sự thay đổi cấu trúc của tinh bột đậu xanh (virgna radiata) trước, sau biến hình và tạo lòng trắng trứng chay |
Authors: | Lê, Thị Ánh Nguyệt |
???metadata.dc.contributor.advisor???: | Lê, Thị Liên Thanh |
Keywords: | Hóa hữu cơ Tinh bột đậu xanh Virgna Radiata Lòng trắng trứng chay |
Issue Date: | 2011 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1074 |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.89.pdf | Toàn văn | 3.43 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 3.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.