Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/911
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Lê, Tự Hải | - |
dc.contributor.author | Châu, Thị Diễm | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-09T08:58:37Z | - |
dc.date.available | 2012-03-09T08:58:37Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/911 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Tanin | vi |
dc.subject | Cây keo lai | vi |
dc.subject | Chất lượng da | vi |
dc.title | Nghiên cứu chiết tách Tanin từ vỏ cây keo lai và thử nghiệm ảnh hưởng đến chất lượng da. | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toan van.85.pdf | Toàn văn | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 827.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.