Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4228
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Đào, Hùng Cường | - |
dc.contributor.author | Bùi, Thị Mỹ Lệ | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-02T08:55:44Z | - |
dc.date.available | 2013-01-02T08:55:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.date.submitted | 2012-12-07 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4228 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.source | Đại học Sư phạm - Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Chiết tách | vi |
dc.subject | Phẩm màu Annatto | vi |
dc.subject | Cây điều nhuộm | vi |
dc.subject | Gia Lai | vi |
dc.title | Nghiên cứu chiết tách phẩm nhuộm màu Annatto theo độ chín của hạt điều nhuộm ở Gia Lai | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.78.pdf | Toàn văn | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.