Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorĐặng, Minh Nhật-
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thùy Trang-
dc.date.accessioned2012-11-27T02:54:44Z-
dc.date.available2012-11-27T02:54:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.date.submitted2012-11-26-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4055-
dc.language.isovivi
dc.sourceĐại học Bách Khoa- Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectAxit gluconicvi
dc.titleNghiên cứu quá trình lên men axit gluconic từ rỉ đường bằng Aspergillus nigervi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm và đồ uống

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Toanvan.115.pdfToàn văn4.29 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy
Tomtat.pdfTóm tắt546.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.