Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4055
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Đặng, Minh Nhật | - |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Thùy Trang | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-27T02:54:44Z | - |
dc.date.available | 2012-11-27T02:54:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.date.submitted | 2012-11-26 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4055 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.source | Đại học Bách Khoa- Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Axit gluconic | vi |
dc.title | Nghiên cứu quá trình lên men axit gluconic từ rỉ đường bằng Aspergillus niger | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.115.pdf | Toàn văn | 4.29 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 546.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.