Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4053
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Trương, Thị Minh Hạnh | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thanh Tịnh | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-27T01:16:02Z | - |
dc.date.available | 2012-11-27T01:16:02Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.date.submitted | 2012-11-26 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/4053 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.source | Đại học Bách Khoa- Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Axit xitric | vi |
dc.subject | Bã đậu nành | vi |
dc.title | Nghiên cứu quá trình thủy phân - lên men axit xitric từ bã đậu nành bằng Aspergillus oryzae và Aspergillus niger | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.109.pdf | Toàn văn | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 460.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.