Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTrần, Thị Xô-
dc.contributor.authorTrần, Công Hòa-
dc.date.accessioned2012-04-19T02:26:51Z-
dc.date.available2012-04-19T02:26:51Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/3214-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ thực phẩm và đồ uốngvi
dc.subjectEnzyme bromelainvi
dc.subjectNước mắmvi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của enzyme bromelain và nôgn độ muối đến quá trình sản xuất nước mắmvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm và đồ uống

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tomtat.pdfTóm tắt189.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.