Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorĐặng, Minh Nhật-
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Phước Trang-
dc.date.accessioned2012-03-26T02:35:55Z-
dc.date.available2012-03-26T02:35:55Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2820-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ thực phẩm và đồ uốngvi
dc.subjectEnzym glucose oxidasevi
dc.subjectBánh mìvi
dc.titleNghiên cứu ứng dụng enzym glucose oxidase để cải thiện độ nở của bánh mìvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm và đồ uống

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tomtat.pdfTóm tắt605.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.