Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2820
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Đặng, Minh Nhật | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hữu Phước Trang | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-26T02:35:55Z | - |
dc.date.available | 2012-03-26T02:35:55Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2820 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ thực phẩm và đồ uống | vi |
dc.subject | Enzym glucose oxidase | vi |
dc.subject | Bánh mì | vi |
dc.title | Nghiên cứu ứng dụng enzym glucose oxidase để cải thiện độ nở của bánh mì | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm và đồ uống |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 605.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.