Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Lê, Tự Hải | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Kiều Oanh | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-15T04:29:14Z | - |
dc.date.available | 2012-03-15T04:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1470 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa hữu cơ | vi |
dc.subject | Ăn mòn kim loại | vi |
dc.subject | Axit amin | vi |
dc.subject | Đậu nành | vi |
dc.title | Nghiên cứu tính chất ức chế ăn mòn kim loại của axit amin được chiết tách từ hạt và bã đậu nành | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Toanvan.101.pdf | Toàn văn | 3.35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Tomtat.pdf | Tóm tắt | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.