Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLê, Tự Hải-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kiều Oanh-
dc.date.accessioned2012-03-15T04:29:14Z-
dc.date.available2012-03-15T04:29:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/1470-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa hữu cơvi
dc.subjectĂn mòn kim loạivi
dc.subjectAxit aminvi
dc.subjectĐậu nànhvi
dc.titleNghiên cứu tính chất ức chế ăn mòn kim loại của axit amin được chiết tách từ hạt và bã đậu nànhvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:Hóa hữu cơ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Toanvan.101.pdfToàn văn3.35 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy
Tomtat.pdfTóm tắt1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.