Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845
Title: | Ảnh hưởng của thời gian tiền lên men và hàm lượng trehalose đến khả năng sống sót của nấm men và chất lượng bánh mì từ bột nhào lạnh đông |
Other Titles: | Impact of pre-fermentation time and trehalose content on yeast viability and quality of bread from frozen dough |
Authors: | Hoàng, Thị Thu Đặng, Minh Nhật |
Keywords: | Bột nhào lạnh đông Bánh mì Trehalose Tiền lên men Khả năng sống sót |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Vol. 17, No. 1.1, 2019; Trang 86 - 90. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TT.pdf | Tóm tắt | 75.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TV.pdf | Nội dung | 592.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.