Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845
Title: Ảnh hưởng của thời gian tiền lên men và hàm lượng trehalose đến khả năng sống sót của nấm men và chất lượng bánh mì từ bột nhào lạnh đông
Other Titles: Impact of pre-fermentation time and trehalose content on yeast viability and quality of bread from frozen dough
Authors: Hoàng, Thị Thu
Đặng, Minh Nhật
Keywords: Bột nhào lạnh đông
Bánh mì
Trehalose
Tiền lên men
Khả năng sống sót
Issue Date: 2019
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Vol. 17, No. 1.1, 2019; Trang 86 - 90.
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TT.pdfTóm tắt75.04 kBAdobe PDFView/Open
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TV.pdfNội dung592.55 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.