Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Thu | - |
dc.contributor.author | Đặng, Minh Nhật | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T09:13:30Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T09:13:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.date.submitted | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9845 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Vol. 17, No. 1.1, 2019; Trang 86 - 90. | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Bột nhào lạnh đông | en |
dc.subject | Bánh mì | en |
dc.subject | Trehalose | en |
dc.subject | Tiền lên men | en |
dc.subject | Khả năng sống sót | en |
dc.title | Ảnh hưởng của thời gian tiền lên men và hàm lượng trehalose đến khả năng sống sót của nấm men và chất lượng bánh mì từ bột nhào lạnh đông | en |
dc.title.alternative | Impact of pre-fermentation time and trehalose content on yeast viability and quality of bread from frozen dough | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TT.pdf | Tóm tắt | 75.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaThoiGianTienLenMen.TV.pdf | Nội dung | 592.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.