Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590
Title: | Ảnh hưởng của phương pháp tồn trữ củ khoai lang tím đến sự tổn thất sau thu hoạch |
Other Titles: | The effects of storage methods on the losses of post-harvest purple sweet potato |
Authors: | Tạ, Thị Tố Quyên Huỳnh, Thị Kim Cúc Nguyễn, Thị Thu Thùy |
Keywords: | Anthocyanin Khoai lang tím Sau thu hoạch Tồn trữ Tổn thất |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 07(92). 2015; Trang 93 - 97. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuong.TT.pdf | Tóm tắt | 89.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuong.TV.pdf | Nội dung | 546.77 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.