Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tạ, Thị Tố Quyên | - |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Cúc | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thu Thùy | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-25T04:11:48Z | - |
dc.date.available | 2019-02-25T04:11:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.date.submitted | 2015 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 07(92). 2015; Trang 93 - 97. | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Anthocyanin | en |
dc.subject | Khoai lang tím | en |
dc.subject | Sau thu hoạch | en |
dc.subject | Tồn trữ | en |
dc.subject | Tổn thất | en |
dc.title | Ảnh hưởng của phương pháp tồn trữ củ khoai lang tím đến sự tổn thất sau thu hoạch | en |
dc.title.alternative | The effects of storage methods on the losses of post-harvest purple sweet potato | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuong.TT.pdf | Tóm tắt | 89.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuong.TV.pdf | Nội dung | 546.77 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.