Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTạ, Thị Tố Quyên-
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Cúc-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Thùy-
dc.date.accessioned2019-02-25T04:11:48Z-
dc.date.available2019-02-25T04:11:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.date.submitted2015-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9590-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 07(92). 2015; Trang 93 - 97.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectAnthocyaninen
dc.subjectKhoai lang tímen
dc.subjectSau thu hoạchen
dc.subjectTồn trữen
dc.subjectTổn thấten
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp tồn trữ củ khoai lang tím đến sự tổn thất sau thu hoạchen
dc.title.alternativeThe effects of storage methods on the losses of post-harvest purple sweet potatoen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AnhHuong.TT.pdfTóm tắt89.12 kBAdobe PDFView/Open
AnhHuong.TV.pdfNội dung546.77 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.