Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9586
Title: So sánh quá trình chiết mangiferin từ lá xoài keo trong dung môi ethanol bằng phương pháp chiết truyền thống và chiết có hỗ trợ siêu âm
Other Titles: Comparison of conventional and ultrasound-assisted extraction of mangiferin from mango (Mangifera indica L.) leaves in ethanol solvent
Authors: Nguyễn, Thị Trúc Loan
Keywords: Mangiferin từ lá xoài
Phương pháp chiết Soxhlet
Phương pháp chiết có hỗ trợ siêu âm
Ethanol
Hoạt tính kháng oxy hóa
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 78 - 82.
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9586
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SoSanhQuaTrinhChietMangiferin.TT.pdfTóm tắt86.16 kBAdobe PDFView/Open
SoSanhQuaTrinhChietMangiferin.TV.pdfNội dung536.22 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.