Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9586
Title: | So sánh quá trình chiết mangiferin từ lá xoài keo trong dung môi ethanol bằng phương pháp chiết truyền thống và chiết có hỗ trợ siêu âm |
Other Titles: | Comparison of conventional and ultrasound-assisted extraction of mangiferin from mango (Mangifera indica L.) leaves in ethanol solvent |
Authors: | Nguyễn, Thị Trúc Loan |
Keywords: | Mangiferin từ lá xoài Phương pháp chiết Soxhlet Phương pháp chiết có hỗ trợ siêu âm Ethanol Hoạt tính kháng oxy hóa |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 78 - 82. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9586 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SoSanhQuaTrinhChietMangiferin.TT.pdf | Tóm tắt | 86.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
SoSanhQuaTrinhChietMangiferin.TV.pdf | Nội dung | 536.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.