Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ Cá Ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác HCl nhằm thu dich protein thủy phân |
Other Titles: | Screening for suitable parameters of hydrolysis rection of red meat of Striped Tuna (Sarda orientalis) with HCl as a catalyst to obtain protein hydrolysate |
Authors: | Bùi, Viết Cường Nguyễn, Thị Minh Nguyệt Trần, Thị Thảo My |
Keywords: | Cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa Phản ứng thủy phân Xúc tác HCl Điều kiện phản ứng thủy phân thích hợp Hiệu suất thu hồi protein |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 12 - 16. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TT.pdf | Tóm tắt | 87.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TV.pdf | Nội dung | 441.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.