Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Viết Cường-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Nguyệt-
dc.contributor.authorTrần, Thị Thảo My-
dc.date.accessioned2019-02-20T07:37:23Z-
dc.date.available2019-02-20T07:37:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 12 - 16.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectCơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưaen
dc.subjectPhản ứng thủy phânen
dc.subjectXúc tác HClen
dc.subjectĐiều kiện phản ứng thủy phân thích hợpen
dc.subjectHiệu suất thu hồi proteinen
dc.titleKhảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ Cá Ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác HCl nhằm thu dich protein thủy phânen
dc.title.alternativeScreening for suitable parameters of hydrolysis rection of red meat of Striped Tuna (Sarda orientalis) with HCl as a catalyst to obtain protein hydrolysateen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TT.pdfTóm tắt87.68 kBAdobe PDFView/Open
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TV.pdfNội dung441.55 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.