Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ Cá Ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác HCl nhằm thu dich protein thủy phân
Other Titles: Screening for suitable parameters of hydrolysis rection of red meat of Striped Tuna (Sarda orientalis) with HCl as a catalyst to obtain protein hydrolysate
Authors: Bùi, Viết Cường
Nguyễn, Thị Minh Nguyệt
Trần, Thị Thảo My
Keywords: Cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa
Phản ứng thủy phân
Xúc tác HCl
Điều kiện phản ứng thủy phân thích hợp
Hiệu suất thu hồi protein
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 12 - 16.
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9585
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TT.pdfTóm tắt87.68 kBAdobe PDFView/Open
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TV.pdfNội dung441.55 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.