Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9140
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân bột bánh dầu đậu phộng nhằm thu dịch protein thủy phân bằng sự kết hợp giữa nhiệt và xúc tác HCl
Other Titles: An investigation into factors affecting hydrolysis reactions of peanut meal powder to produce protein hydrolysate solution with a combination of heat and HCl as a catalyst
Authors: Bùi, Viết Cường
Lê, Thị Kim Dung
Keywords: Protein thủy phân
Bột bánh dầu đậu phộng
Sự kết hợp giữa nhiệt và xúc tác HCl
Hiệu suất thủy phân
Hiệu suất thu nhận protein
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 07(128). 2018; Trang 18 - 22.
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9140
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TT.pdfTóm tắt80.17 kBAdobe PDFView/Open
KhaoSatCacYeuToAnhHuong.TV.pdfNội dung437.52 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.