Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863
Title: | Tối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác enzyme protamex để thu dịch protein thủy phân bằng phương pháp quy hoạch thực nghiệm |
Other Titles: | Optimization of parameters for hydrolysis reaction of red meat of striped tuna (Sarda orientalis) with Protamex enzyme as a catalyst to obtain protein hydrolysate solution by using applied statistics and probability for engineers |
Authors: | Bùi, Xuân Đông Ngô, Thị Ngọc Bích Bùi, Viết Cường |
Keywords: | Enzyme protamex Cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa Phản ứng thủy phân Mô hình toán học Phương trình hồi quy |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 3(124). 2018; Trang 19 - 22. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TT.pdf | Tóm tắt | 217.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TV.pdf | Nội dung | 358.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.