Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Xuân Đông | - |
dc.contributor.author | Ngô, Thị Ngọc Bích | - |
dc.contributor.author | Bùi, Viết Cường | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-28T02:15:46Z | - |
dc.date.available | 2018-08-28T02:15:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 3(124). 2018; Trang 19 - 22. | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Enzyme protamex | en |
dc.subject | Cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa | en |
dc.subject | Phản ứng thủy phân | en |
dc.subject | Mô hình toán học | en |
dc.subject | Phương trình hồi quy | en |
dc.title | Tối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác enzyme protamex để thu dịch protein thủy phân bằng phương pháp quy hoạch thực nghiệm | en |
dc.title.alternative | Optimization of parameters for hydrolysis reaction of red meat of striped tuna (Sarda orientalis) with Protamex enzyme as a catalyst to obtain protein hydrolysate solution by using applied statistics and probability for engineers | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TT.pdf | Tóm tắt | 217.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TV.pdf | Nội dung | 358.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.