Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Xuân Đông-
dc.contributor.authorNgô, Thị Ngọc Bích-
dc.contributor.authorBùi, Viết Cường-
dc.date.accessioned2018-08-28T02:15:46Z-
dc.date.available2018-08-28T02:15:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8863-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 3(124). 2018; Trang 19 - 22.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectEnzyme protamexen
dc.subjectCơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưaen
dc.subjectPhản ứng thủy phânen
dc.subjectMô hình toán họcen
dc.subjectPhương trình hồi quyen
dc.titleTối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến phản ứng thủy phân cơ thịt đỏ cá ngừ sọc dưa (Sarda orientalis) với xúc tác enzyme protamex để thu dịch protein thủy phân bằng phương pháp quy hoạch thực nghiệmen
dc.title.alternativeOptimization of parameters for hydrolysis reaction of red meat of striped tuna (Sarda orientalis) with Protamex enzyme as a catalyst to obtain protein hydrolysate solution by using applied statistics and probability for engineersen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TT.pdfTóm tắt217.89 kBAdobe PDFView/Open
ToiUuHoaCacYeuToAnhHuong.TV.pdfNội dung358.08 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.