Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147
Title: | Phân lập và lựa chọn chủng vi khuẩn lactic ứng dụng ủ chua bã đậu nành làm thức ăn chăn nuôi |
Other Titles: | Isolation and screening of lactic acid bacteria using soybean - residue fermentation for animal feed |
Authors: | Phạm, Thị Kim Thảo Nguyễn, Thị Anh Tú Lê, Lý Thùy Trâm |
Keywords: | Lactobacillus Thức ăn chăn nuôi Bã đậu nành Probiotic Kháng khuẩn |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 76 - 80 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PhanLapVaTuyenChon.TT.pdf | Tóm tắt | 222.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
PhanLapVaTuyenChon.TV.pdf | Nội dung | 579.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.