Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147
Title: Phân lập và lựa chọn chủng vi khuẩn lactic ứng dụng ủ chua bã đậu nành làm thức ăn chăn nuôi
Other Titles: Isolation and screening of lactic acid bacteria using soybean - residue fermentation for animal feed
Authors: Phạm, Thị Kim Thảo
Nguyễn, Thị Anh Tú
Lê, Lý Thùy Trâm
Keywords: Lactobacillus
Thức ăn chăn nuôi
Bã đậu nành
Probiotic
Kháng khuẩn
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 76 - 80
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PhanLapVaTuyenChon.TT.pdfTóm tắt222.54 kBAdobe PDFView/Open
PhanLapVaTuyenChon.TV.pdfNội dung579.37 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.