Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Kim Thảo | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Anh Tú | - |
dc.contributor.author | Lê, Lý Thùy Trâm | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T03:35:26Z | - |
dc.date.available | 2018-04-24T03:35:26Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 76 - 80 | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Lactobacillus | en |
dc.subject | Thức ăn chăn nuôi | en |
dc.subject | Bã đậu nành | en |
dc.subject | Probiotic | en |
dc.subject | Kháng khuẩn | en |
dc.title | Phân lập và lựa chọn chủng vi khuẩn lactic ứng dụng ủ chua bã đậu nành làm thức ăn chăn nuôi | en |
dc.title.alternative | Isolation and screening of lactic acid bacteria using soybean - residue fermentation for animal feed | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PhanLapVaTuyenChon.TT.pdf | Tóm tắt | 222.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
PhanLapVaTuyenChon.TV.pdf | Nội dung | 579.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.