Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Kim Thảo-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Anh Tú-
dc.contributor.authorLê, Lý Thùy Trâm-
dc.date.accessioned2018-04-24T03:35:26Z-
dc.date.available2018-04-24T03:35:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8147-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 76 - 80en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectLactobacillusen
dc.subjectThức ăn chăn nuôien
dc.subjectBã đậu nànhen
dc.subjectProbioticen
dc.subjectKháng khuẩnen
dc.titlePhân lập và lựa chọn chủng vi khuẩn lactic ứng dụng ủ chua bã đậu nành làm thức ăn chăn nuôien
dc.title.alternativeIsolation and screening of lactic acid bacteria using soybean - residue fermentation for animal feeden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PhanLapVaTuyenChon.TT.pdfTóm tắt222.54 kBAdobe PDFView/Open
PhanLapVaTuyenChon.TV.pdfNội dung579.37 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.