Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082
Title: | Ảnh hưởng của phương pháp tiền xử lý bằng kiềm đến hiệu suất và chất lượng gelatin chiết xuất từ vảy cá hồi |
Other Titles: | Studying the effect of pretreatment method with alkane on yield and quality of gelatin extracted from salmon scale |
Authors: | Nguyễn, Thị Trúc Loan Từ, Thị Mỹ Lệ |
Keywords: | Gelatin từ vảy cá Phương pháp kiềm Phương pháp axit Hiệu suất Độ bền gel |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 38 - 42 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TT.pdf | Tóm tắt | 78.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TV.pdf | Nội dung | 400.01 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.