Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082
Title: Ảnh hưởng của phương pháp tiền xử lý bằng kiềm đến hiệu suất và chất lượng gelatin chiết xuất từ vảy cá hồi
Other Titles: Studying the effect of pretreatment method with alkane on yield and quality of gelatin extracted from salmon scale
Authors: Nguyễn, Thị Trúc Loan
Từ, Thị Mỹ Lệ
Keywords: Gelatin từ vảy cá
Phương pháp kiềm
Phương pháp axit
Hiệu suất
Độ bền gel
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 38 - 42
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TT.pdfTóm tắt78.67 kBAdobe PDFView/Open
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TV.pdfNội dung400.01 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.