Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Trúc Loan-
dc.contributor.authorTừ, Thị Mỹ Lệ-
dc.date.accessioned2018-04-15T17:16:53Z-
dc.date.available2018-04-15T17:16:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 38 - 42en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectGelatin từ vảy cáen
dc.subjectPhương pháp kiềmen
dc.subjectPhương pháp axiten
dc.subjectHiệu suấten
dc.subjectĐộ bền gelen
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp tiền xử lý bằng kiềm đến hiệu suất và chất lượng gelatin chiết xuất từ vảy cá hồien
dc.title.alternativeStudying the effect of pretreatment method with alkane on yield and quality of gelatin extracted from salmon scaleen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TT.pdfTóm tắt78.67 kBAdobe PDFView/Open
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TV.pdfNội dung400.01 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.