Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Trúc Loan | - |
dc.contributor.author | Từ, Thị Mỹ Lệ | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-15T17:16:53Z | - |
dc.date.available | 2018-04-15T17:16:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8082 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 38 - 42 | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Gelatin từ vảy cá | en |
dc.subject | Phương pháp kiềm | en |
dc.subject | Phương pháp axit | en |
dc.subject | Hiệu suất | en |
dc.subject | Độ bền gel | en |
dc.title | Ảnh hưởng của phương pháp tiền xử lý bằng kiềm đến hiệu suất và chất lượng gelatin chiết xuất từ vảy cá hồi | en |
dc.title.alternative | Studying the effect of pretreatment method with alkane on yield and quality of gelatin extracted from salmon scale | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TT.pdf | Tóm tắt | 78.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaPhuongPhapTienXuLy.TV.pdf | Nội dung | 400.01 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.