Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951
Title: Ảnh hưởng của dung dịch ECA lên chất lượng chất xơ thực phẩm thu hồi từ phế liệu chế biến rau quả bằng phản ứng enzyme
Other Titles: The influence of the ECA solution on the quality of fibers reclaimed from the wasted materials of the processed fruit and vegetables via enzymes reactions
Authors: Phạm, Thị Mỹ
Bùi, Xuân Đông
Keywords: Chất xơ
Vỏ chuối
Vỏ và bã xoài
Phản ứng enzyme
Dung dịch hoạt hóa điện hóa ECA
Khả năng giữ nước
Khả năng hấp thụ kim loại nặng
Issue Date: 2015
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 3(88).2015; Trang 122 - 125
URI: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951
ISSN: 1859-1531
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AnhHuongCuadungdichECA.TT.pdfTóm tắt71.29 kBAdobe PDFView/Open
AnhHuongCuaDungDichECA.TV.pdfNội dung371.96 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.