Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Mỹ | - |
dc.contributor.author | Bùi, Xuân Đông | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T03:28:46Z | - |
dc.date.available | 2018-03-23T03:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.date.submitted | 2015 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 3(88).2015; Trang 122 - 125 | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Chất xơ | en |
dc.subject | Vỏ chuối | en |
dc.subject | Vỏ và bã xoài | en |
dc.subject | Phản ứng enzyme | en |
dc.subject | Dung dịch hoạt hóa điện hóa ECA | en |
dc.subject | Khả năng giữ nước | en |
dc.subject | Khả năng hấp thụ kim loại nặng | en |
dc.title | Ảnh hưởng của dung dịch ECA lên chất lượng chất xơ thực phẩm thu hồi từ phế liệu chế biến rau quả bằng phản ứng enzyme | en |
dc.title.alternative | The influence of the ECA solution on the quality of fibers reclaimed from the wasted materials of the processed fruit and vegetables via enzymes reactions | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuadungdichECA.TT.pdf | Tóm tắt | 71.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaDungDichECA.TV.pdf | Nội dung | 371.96 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.