Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951
Title: | Ảnh hưởng của dung dịch ECA lên chất lượng chất xơ thực phẩm thu hồi từ phế liệu chế biến rau quả bằng phản ứng enzyme |
Other Titles: | The influence of the ECA solution on the quality of fibers reclaimed from the wasted materials of the processed fruit and vegetables via enzymes reactions |
Authors: | Phạm, Thị Mỹ Bùi, Xuân Đông |
Keywords: | Chất xơ Vỏ chuối Vỏ và bã xoài Phản ứng enzyme Dung dịch hoạt hóa điện hóa ECA Khả năng giữ nước Khả năng hấp thụ kim loại nặng |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 3(88).2015; Trang 122 - 125 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7951 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AnhHuongCuadungdichECA.TT.pdf | Tóm tắt | 71.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
AnhHuongCuaDungDichECA.TV.pdf | Nội dung | 371.96 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.