Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386
Title: | Nghiên cứu sản xuất bánh tráng khoai lang tím giàu anthocyanin |
Other Titles: | A study on production of anthocyanin-rich girdle cakes from purple sweet potato |
Authors: | Nguyễn, Thị Hoài Tâm Nguyễn, Thị Hồng Ngân Huỳnh, Thị Kim Cúc |
Keywords: | Anthocyanin Dịch gạo Khoai lang tím (KLT) Hiệu suất thu hồi bánh Độ bền kéo đứt |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(120). 2017, Quyển 3; Trang 66 – 70 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NghienCuuSanXuat.TT.pdf | Tóm tắt | 78.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
NghienCuuSanXuat.TV.pdf | Nội dung | 3.84 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.