Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hoài Tâm | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hồng Ngân | - |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Cúc | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-28T17:07:34Z | - |
dc.date.available | 2017-12-28T17:07:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.date.submitted | 2017 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(120). 2017, Quyển 3; Trang 66 – 70 | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Anthocyanin | en |
dc.subject | Dịch gạo | en |
dc.subject | Khoai lang tím (KLT) | en |
dc.subject | Hiệu suất thu hồi bánh | en |
dc.subject | Độ bền kéo đứt | en |
dc.title | Nghiên cứu sản xuất bánh tráng khoai lang tím giàu anthocyanin | en |
dc.title.alternative | A study on production of anthocyanin-rich girdle cakes from purple sweet potato | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NghienCuuSanXuat.TT.pdf | Tóm tắt | 78.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
NghienCuuSanXuat.TV.pdf | Nội dung | 3.84 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.