Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoài Tâm-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Ngân-
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Cúc-
dc.date.accessioned2017-12-28T17:07:34Z-
dc.date.available2017-12-28T17:07:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.date.submitted2017-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7386-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(120). 2017, Quyển 3; Trang 66 – 70en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectAnthocyaninen
dc.subjectDịch gạoen
dc.subjectKhoai lang tím (KLT)en
dc.subjectHiệu suất thu hồi bánhen
dc.subjectĐộ bền kéo đứten
dc.titleNghiên cứu sản xuất bánh tráng khoai lang tím giàu anthocyaninen
dc.title.alternativeA study on production of anthocyanin-rich girdle cakes from purple sweet potatoen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuSanXuat.TT.pdfTóm tắt78.63 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuSanXuat.TV.pdfNội dung3.84 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.