Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259
Title: | Nghiên cứu quá trình sản xuất sữa chua đậu nành bằng hệ vi sinh vật trong Kefir |
Other Titles: | Research on soy yogurt production from microorganisms in Kefir |
Authors: | Trần, Thị Hà Ny Nguyễn, Quang Đạt Nguyễn, Thị Lan Anh Trương, Văn Thiên Phạm, Thị Hương |
Keywords: | Đậu nành Sữa chua đậu nành Kefir Lên men Raffinose Stachyose |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 11(96).2015, Quyển 1; Trang 105-109 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TT.pdf | Tóm tắt | 80.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TV.pdf | Nội dung | 391.72 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.