Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Hà Ny-
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Đạt-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan Anh-
dc.contributor.authorTrương, Văn Thiên-
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hương-
dc.date.accessioned2017-12-19T04:53:45Z-
dc.date.available2017-12-19T04:53:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.date.submitted2015-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 11(96).2015, Quyển 1; Trang 105-109en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectĐậu nànhen
dc.subjectSữa chua đậu nànhen
dc.subjectKefiren
dc.subjectLên menen
dc.subjectRaffinoseen
dc.subjectStachyoseen
dc.titleNghiên cứu quá trình sản xuất sữa chua đậu nành bằng hệ vi sinh vật trong Kefiren
dc.title.alternativeResearch on soy yogurt production from microorganisms in Kefiren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TT.pdfTóm tắt80.47 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TV.pdfNội dung391.72 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.