Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Hà Ny | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Quang Đạt | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Lan Anh | - |
dc.contributor.author | Trương, Văn Thiên | - |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Hương | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-19T04:53:45Z | - |
dc.date.available | 2017-12-19T04:53:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.date.submitted | 2015 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7259 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 11(96).2015, Quyển 1; Trang 105-109 | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Đậu nành | en |
dc.subject | Sữa chua đậu nành | en |
dc.subject | Kefir | en |
dc.subject | Lên men | en |
dc.subject | Raffinose | en |
dc.subject | Stachyose | en |
dc.title | Nghiên cứu quá trình sản xuất sữa chua đậu nành bằng hệ vi sinh vật trong Kefir | en |
dc.title.alternative | Research on soy yogurt production from microorganisms in Kefir | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TT.pdf | Tóm tắt | 80.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
NghienCuuQuaTrinhSanXuat.TV.pdf | Nội dung | 391.72 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.