Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924
Title: | Một số đặc điểm hóa sinh của nguyên liệu phục vụ chế biến dầu gan mực |
Other Titles: | Biochemical characteristics of raw material used for procesing squid liver oil |
Authors: | Bùi, Xuân Đông Đặng, Đức Long Phạm, Trần Vĩnh Phú Tạ, Ngọc Ly Đoàn, Thị Hoài Nam Lê, Lý Thùy Trâm Võ, Công Tuấn |
Keywords: | Dầu gan mực Lipit Protease Lipase Salmonella Protein E.coli Kim loại nặng Khoa học Kỹ thuật |
Issue Date: | 2015 |
Description: | ISSN 1859-1531. Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN, Số 01(86).2015 |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924 |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MotSoDacDiemHoaSinh.TT.pdf | Tóm tắt | 76.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
MotSoDacDiemHoaSinh.TV.pdf | Nội dung | 366.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.