Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Xuân Đông-
dc.contributor.authorĐặng, Đức Long-
dc.contributor.authorPhạm, Trần Vĩnh Phú-
dc.contributor.authorTạ, Ngọc Ly-
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Hoài Nam-
dc.contributor.authorLê, Lý Thùy Trâm-
dc.contributor.authorVõ, Công Tuấn-
dc.date.accessioned2017-10-19T08:10:51Z-
dc.date.available2017-10-19T08:10:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.date.submitted2015-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924-
dc.descriptionISSN 1859-1531. Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN, Số 01(86).2015vi
dc.language.isovivi
dc.sourceĐại học Đà Nẵng-
dc.subjectDầu gan mựcvi
dc.subjectLipitvi
dc.subjectProteasevi
dc.subjectLipasevi
dc.subjectSalmonellavi
dc.subjectProteinvi
dc.subjectE.colivi
dc.subjectKim loại nặngvi
dc.subjectKhoa học Kỹ thuật-
dc.titleMột số đặc điểm hóa sinh của nguyên liệu phục vụ chế biến dầu gan mựcvi
dc.title.alternativeBiochemical characteristics of raw material used for procesing squid liver oilvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MotSoDacDiemHoaSinh.TT.pdfTóm tắt76.07 kBAdobe PDFView/Open
MotSoDacDiemHoaSinh.TV.pdfNội dung366.58 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.