Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Xuân Đông | - |
dc.contributor.author | Đặng, Đức Long | - |
dc.contributor.author | Phạm, Trần Vĩnh Phú | - |
dc.contributor.author | Tạ, Ngọc Ly | - |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Hoài Nam | - |
dc.contributor.author | Lê, Lý Thùy Trâm | - |
dc.contributor.author | Võ, Công Tuấn | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T08:10:51Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T08:10:51Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.date.submitted | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/6924 | - |
dc.description | ISSN 1859-1531. Tạp chí Khoa học và Công nghệ ĐHĐN, Số 01(86).2015 | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | - |
dc.subject | Dầu gan mực | vi |
dc.subject | Lipit | vi |
dc.subject | Protease | vi |
dc.subject | Lipase | vi |
dc.subject | Salmonella | vi |
dc.subject | Protein | vi |
dc.subject | E.coli | vi |
dc.subject | Kim loại nặng | vi |
dc.subject | Khoa học Kỹ thuật | - |
dc.title | Một số đặc điểm hóa sinh của nguyên liệu phục vụ chế biến dầu gan mực | vi |
dc.title.alternative | Biochemical characteristics of raw material used for procesing squid liver oil | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MotSoDacDiemHoaSinh.TT.pdf | Tóm tắt | 76.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
MotSoDacDiemHoaSinh.TV.pdf | Nội dung | 366.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.