Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9684
Title: | Định lượng và phân loại bánh hải sản cho công ty đông lạnh |
Other Titles: | Quality and classifying seafood cakes for frozen companies |
Authors: | Hồ, Trần Anh Ngọc Ngô, Tấn Thống |
Keywords: | Đàn hồi Cảm biến lực Kim loại Điện trở Định lượng |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(132). 2018, Quyển 2; Trang 45 - 49. |
URI: | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9684 |
ISSN: | 1859-1531 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DinhLuong.TT.pdf | Tóm tắt | 68.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
DinhLuong.TV.pdf | Nội dung | 759.9 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.