Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Hoàng-
dc.date.accessioned2012-04-04T03:32:22Z-
dc.date.available2012-04-04T03:32:22Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/2986-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ sấyvi
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi
dc.subjectBức xạ hồng ngoạivi
dc.titleNghiên cứu công nghệ sấy thực phẩm bằng bức xạ hồng ngoạivi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Báo cáo Nghiên cứu Khoa học Cấp Bộ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Le Van Hoang.pdfMục lục2.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.