Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Trung Thanh Bình-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nghĩa-
dc.contributor.authorBùi, Xuân Đông-
dc.date.accessioned2019-06-18T09:08:06Z-
dc.date.available2019-06-18T09:08:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.date.submitted2019-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9839-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Vol. 17, No. 1.1, 2019; Trang 1 - 5.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectTự phânen
dc.subjectPhế phẩm cá ngừen
dc.subjectCơ thịt đỏ cá ngừen
dc.subjectCathepsineen
dc.subjectCalpainen
dc.subjectCollagenaseen
dc.subjectDịch đạm thủy phânen
dc.titleNghiên cứu quá trình tự phân cơ thịt đỏ cá Ngừ nhằm thu hồi dịch đạm thủy phânen
dc.title.alternativeAutolysis of Tunas' red muscles to obtain protein hydrolysateen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuQuaTrinhTuPhanCoThitDoCaNgu.TT.pdfTóm tắt75.91 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuQuaTrinhTuPhanCoThitDoCaNgu.TV.pdfNội dung500.41 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.