Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Huệ An-
dc.contributor.authorTrần, Quang Ngọc-
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thu Thảo-
dc.contributor.author...-
dc.date.accessioned2019-02-20T07:34:07Z-
dc.date.available2019-02-20T07:34:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9582-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(130). 2018; Trang 62 - 66.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectLuteinen
dc.subjectVi nhũ tươngen
dc.subjectTweenen
dc.subjectSpanen
dc.subjectNATA-MUen
dc.subjectChất màu thực phẩmen
dc.titleĐiều chế và tính chất Hóa-Lý của vi nhũ tương lutein tan trong nước được bổ sung phụ gia chống vi sinh vật NATA-MUen
dc.title.alternativePreparation and physicochemical properties of a water-soluble lutein microemulsion supplemented by antimicrobial additive NATA-MUen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DieuCheVaTinhChatHoaLy.TT.pdfTóm tắt83.12 kBAdobe PDFView/Open
DieuCheVaTinhChatHoaLy.TV.pdfNội dung575.2 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.