Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChâu, Thành Hiền-
dc.contributor.authorĐặng, Minh Nhật-
dc.date.accessioned2018-11-30T02:28:56Z-
dc.date.available2018-11-30T02:28:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.date.submitted2016-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/9357-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(108). 2016, Quyển 2; Trang 61 - 64.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectGelatin cáen
dc.subjectThan hoạt tínhen
dc.subjectCáten
dc.subjectKhử mùien
dc.subjectKhử màuen
dc.titleNghiên cứu khử mùi, khử màu gelatin thu nhận từ da cá Ngừ đại dươngen
dc.title.alternativeDeodoration and decoloration of gelatin extracted from Tuna skinen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuKhuMui.TT.pdfTóm tắt82.29 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuKhuMui.TV.pdfNội dung323.9 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.