Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Hoài Nam-
dc.date.accessioned2018-08-28T06:58:54Z-
dc.date.available2018-08-28T06:58:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8870-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 05(126). 2018, Quyển 1; Trang 84 - 88.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectDịch enzyme bổ sungen
dc.subjectGelatinen
dc.subjectKhử khoángen
dc.subjectKhử proteinen
dc.subjectVi khuẩn lacticen
dc.titleNghiên cứu sản xuất gelatin từ da cá Hồi bằng dịch enzyme của vi khuẩn lacticen
dc.title.alternativeResearch on using lactic bacteria to produce gelatin from salmon skinen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuSanXuatGelatin.TT.pdfTóm tắt81.93 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuSanXuatGelatin.TV.pdfNội dung429.02 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.