Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8870
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Hoài Nam | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-28T06:58:54Z | - |
dc.date.available | 2018-08-28T06:58:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.issn | 1859-1531 | - |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8870 | - |
dc.description | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 05(126). 2018, Quyển 1; Trang 84 - 88. | en |
dc.language.iso | vi | en |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.source | Đại học Đà Nẵng | en |
dc.subject | Dịch enzyme bổ sung | en |
dc.subject | Gelatin | en |
dc.subject | Khử khoáng | en |
dc.subject | Khử protein | en |
dc.subject | Vi khuẩn lactic | en |
dc.title | Nghiên cứu sản xuất gelatin từ da cá Hồi bằng dịch enzyme của vi khuẩn lactic | en |
dc.title.alternative | Research on using lactic bacteria to produce gelatin from salmon skin | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NghienCuuSanXuatGelatin.TT.pdf | Tóm tắt | 81.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
NghienCuuSanXuatGelatin.TV.pdf | Nội dung | 429.02 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.