Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Minh Tuấn-
dc.contributor.authorVõ, Chí Chính-
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Văn-
dc.date.accessioned2018-04-26T08:38:47Z-
dc.date.available2018-04-26T08:38:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/8200-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(122).2018; Trang 95 - 99en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectHình dạng bất kỳen
dc.subjectKhông đối xứngen
dc.subjectThời gian đóng băngen
dc.subjectThực phẩmen
dc.subjectTruyền nhiệt không ổn địnhen
dc.titleTính toán thời gian cấp đông thực phẩm hình dạng bất kỳ với hai bên đối lưu không đối xứngen
dc.title.alternativeCalculation of freezing time for multidimesional shape food by two nonsymmetric convection boundaryen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TinhToanThoiGian.TT.pdfTóm tắt137.43 kBAdobe PDFView/Open
TinhToanThoiGian.TV.pdfNội dung428 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.