Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMenvilay, Sesavanh-
dc.contributor.authorVõ, Thị Thanh Bình-
dc.contributor.authorSythongbay, Daosadet-
dc.contributor.author...-
dc.date.accessioned2018-03-09T04:12:55Z-
dc.date.available2018-03-09T04:12:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.date.submitted2016-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7771-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, số 1(98).2016; Trang 107 - 111en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectCủ nghệ đenen
dc.subjectTinh dầuen
dc.subjectDịch chiếten
dc.subjectĐịnh danhen
dc.subjectCấu tửen
dc.titleXác định thành phần hóa học của thân rễ nghệ đen Champasak - Lào và Gia Lai - Việt Namen
dc.title.alternativeDetermination of chemical constituents of curcuma zedoaria rhizomes in Champasak - Laos and GiaLai - Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
XacDinhThanhPhanHoaHoc.TT.pdfTóm tắt80.49 kBAdobe PDFView/Open
XacDinhThanhPhanHoaHoc.TV.pdfNội dung302.67 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.