Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Viết Cường-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hường-
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thiện-
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Ngọc Thúy-
dc.date.accessioned2018-02-28T07:57:19Z-
dc.date.available2018-02-28T07:57:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.date.submitted2017-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7674-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 7(116). 2017; Trang 107 - 111.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subject5-Hydroxymethyl-2-Furfuraldehydeen
dc.subjectHiệu suất chuyển hóa 5-HMFen
dc.subjectSucroseen
dc.subjectXúc tác HCIen
dc.subjectSự kết hợp giữa nhiệt và xúc tác HCIen
dc.titleNghiên cứu chuyển hóa sucrose thành 5-Hydroxymethyl-2-Furfuraldehyde bằng sự kết hợp giữa nhiệt và xúc tác HCIen
dc.title.alternativeConversion of sucrose into 5-Hydroxymethyl-2-Furfuraldehyde by combination of heat and HCI as a catalysten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuChuyenHoaSucrose.TT.pdfTóm tắt80.51 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuChuyenHoaSucrose.TV.pdfNội dung429.37 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.