Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Thị Minh Phương-
dc.contributor.authorPornchai, Rachtanapun-
dc.contributor.authorĐặng, Thị Mộng Quyên-
dc.contributor.authorTrần, Thị Xô-
dc.date.accessioned2017-12-28T03:35:51Z-
dc.date.available2017-12-28T03:35:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.date.submitted2017-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7372-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 11(120). 2017, Quyển 3; Trang 55 – 60en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectBảo quảnen
dc.subjectChuốien
dc.subjectĐộ cứngen
dc.subjectHao hụt khối lượngen
dc.subjectMàng phủen
dc.titleNghiên cứu bảo quản chuối bằng màng pectin - chitosan và pectin - alginateen
dc.title.alternativePostharvest preservation of banana fruits using pectin - chitosan and pectin - alginate coatingsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NghienCuuBaoQuanChuoi.TT.pdfTóm tắt76.78 kBAdobe PDFView/Open
NghienCuuBaoQuanChuoi.TV.pdfNội dung4.81 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.