Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Kiên-
dc.contributor.authorBùi, Trung Thành-
dc.date.accessioned2017-12-02T12:09:29Z-
dc.date.available2017-12-02T12:09:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.date.submitted2017-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/7155-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(118).2017, Quyển 2en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectBơm nhiệten
dc.subjectGấcen
dc.subjectSấy màng đỏ hạt gấcen
dc.subjectSấy lạnhen
dc.subjectThực nghiệm đa yếu tốen
dc.titleThực nghiệm xác định các thông số công nghệ chính của quá trình sấy màng đỏ hạt gấc theo phương pháp sấy bơm nhiệten
dc.title.alternativeExperiments of the main technological parameters determination for gac fruit aril drying on the heat pumpen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ThucNghiemXacDinh.TT.pdfTóm tắt94.07 kBAdobe PDFView/Open
ThucNghiemXacDinh.TV.pdfNội dung968.96 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.