Please use this identifier to cite or link to this item: http://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/10229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Ngọc Thư-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Tú-
dc.date.accessioned2020-04-04T16:51:40Z-
dc.date.available2020-04-04T16:51:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.date.submitted2015-
dc.identifier.issn1859-1531-
dc.identifier.urihttp://tailieuso.udn.vn/handle/TTHL_125/10229-
dc.descriptionTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Đà Nẵng, Số 09(94). 2015; Trang 104 - 109.en
dc.language.isovien
dc.publisherĐại học Đà Nẵngen
dc.sourceĐại học Đà Nẵngen
dc.subjectGạo vàngen
dc.subjectDịch chiết màu vàngen
dc.subjectCurcuminen
dc.subjectBột nghệen
dc.subjectNhuộm màuen
dc.subjectMàu tự nhiênen
dc.titleỨng dụng dịch chiết từ bột nghệ vàng (Curcuma Longa L.) để nhộm màu trong sản xuất gạo vàngen
dc.title.alternativeApplication of extract from yellow turmeric (Curcuma Longa L.) powder for dyeing in producing yellow riceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UngDungDichChiet.TT.pdfTóm tắt96.35 kBAdobe PDFView/Open
UngDungDichChiet.TV.pdfNội dung554.63 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.